Segueix-nos a les xarxes socials:

Albert Vivancos renova amb l'Olot una temporada més

El migcampista de Bescanó és el novè futbolista de la plantilla que confirma la seva continuïtat

Albert Vivancos renova amb l'Olot una temporada mésUE Olot

L'Olot va per feina i continua anunciant renovacions. La d'Albert Vivancos és la segona d'aquesta setmana, després del "sí, vull", del defensa Carles Mas. El bescanoní, de 26 anys, ha disputat 18 partits aquest curs i prop d'un miler de minuts. Ha acceptat continuar, com també ho han fet Blázquez, Xumetra, Ballesté, Baró, Masó, Pedro del Campo i Salinas. De moment, Pep Chavarría és l'única baixa.

Vivancos, forjat al futbol base del Girona i amb un currículum que l'ha dut a pràcticament atrapar el centenar de partits a la Segona Divisió B, diu estar "molt agraït" a l'Olot, al mateix temps que destaca la "gran motivació" que té de cara a la següent temporada. "Continuen els ingredients necessaris per tornar a fer un grany any", afegeix.

Està decidit a "donar-li continuïtat" al que l'equip ha fet les últimes temporades, sempre seguint la "línia ascendent" però al mateix temps "tocant de peus a terra i amb molta humilitat". Recorda que ve de viure "dos anys irregulars" per culpa d'una greu lesió i és per això que "tinc més ganes que mai de fer una gran temporada i que les coses em surtin com desitjo".

Prem per veure més contingut per a tu