El saló Luis Aragonés de la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol a Las Rozas (Madrid) acollirà aquest dilluns, a partir de les 18.30 hores, el sorteig del calendari dels campionats nacionals de Primera i Segona Divisió.

Per raons de seguretat sanitària, l'acte no comptarà amb l'habitual presència de públic i mitjans de comunicació a la sala d'actes, segons ha informat la RFEF en un comunicat.

Així, el sorteig de Primera podrà ser seguit en directe a través dels canals oficials de la RFEF, mentre que el de Segona serà realitzat posteriorment i el resultat es comunicarà també a través dels mitjans oficials de la Federació.

Aquest primer esdeveniment de cara a la nova temporada vol ser més "un reconeixement social als que es troben en primera línia davant la pandèmia de COVID-19 des de molt diferents col·lectius", va explicar la RFEF.

Per això, la RFEF ha convidat a un metge d'Atenció Primària de la Comunitat de Madrid, a una professional de neteja, a un director d'Institut públic, a un policia local i a un tècnic d'Atenció Primària de l'SUMMA 112 perquè siguin els encarregats de treure les boles que determinaran el calendari de Primera.