El pilot espanyol Jaume Masià (Honda) ha tornat a imposar-se a Alcanyís en assaltar en l'última volta el lideratge de la carrera del Gran Premi de Terol, una victòria que li permet enganxar-se a la lluita pel Mundial, en el qual el gironí Albert Arenas (KTM), que va liderar gran part de la prova, segueix líder malgrat deixar-se el triomf i el podi en l'últim gir.

La llarguíssima última recta, de més d'un quilòmetre, va frustrar el triomf gairebé garantit d'Arenas, que es va veure superat en l'última volta pel valencià, que es va convertir en el guanyador 800 d'Honda en totes les classes, i pels japonesos Ayumu Sasaki (KTM) i Kaito Toba (KTM), que van completar el podi.

Així i tot, el quart lloc del català no li impedeix mantenir-se al capdavant del campionat. Ara, maneja 157 punts, 19 més que el japonès Ai Ogura (Honda), novè aquest diumenge, i 20 més que l'italià Celestino Vietti (KTM), que va ser cinquè. A la baralla s'uneix ara Masià, que amb les seves 50 punts en les últimes dues carreres en MotorLand Aragó està a 24 unitats, una carrera, del seu compatriota.

Morbidelli guanya a Moto GP i s’acosta a Viñales a la general

El pilot italià Franco Morbidelli (Yamaha) ha aconseguit la victòria en la carrera de MotoGP del Gran Premi de Terol per davant de l'espanyol Àlex Rins (Suzuki), guanyador a Alcanyís el passat cap de setmana, mentre que Joan Mir (Suzuki), tercer aquest diumenge, ha consolidat el seu lideratge mancant tres proves per al final del Mundial.

Mancant 75 punts, el balear, que sortia dotzè, comanda la general provisional amb 137 unitats, 14 més que el francès Fabio Quartararo (Yamaha), vuitè en carrera, i 19 més que Maverick Viñales (Yamaha), setè.

Amb el seu segon triomf de l'any en una carrera que només van poder finalitzar 15 pilots, Morbidelli (112) s'ha unit a la lluita pel campionat, quedant-se a tan sols 5 punts del rosinc Maverick Vinñales, tercer amb 118 punts.