El Girona juga demà a la tarda al camp del Saragossa i ho farà minvat per les baixes. El club ha fet oficial aquest migdia la convocatòria, en la qual només hi ha 15 futbolistes del primer equip i fins a cinc jugadors del filial: Ramon Terrats, Jandro Sánchez, Eric Monjonell, Pau Víctor i Arnau Martínez. El tècnic Francisco Rodríguez ha valorat aquesta situació i malgrat que les adversitats ha assegurat que la intenció és la d'anar a per la victòria a La Romareda

LA PLANTILLA

"Yan Couto va arribar l'altre dia de viatge i ja el tenim llest per participar. Pel que fa Stuani, continua amb la seva preparació tot buscant el millor estat de forma. Acabarà depenent de les seves sensacions. En Samu va viatjar a Almeria però ho va fer amb molt de dolor i entenem que el millor és que descansi perquè no està al cent per cent. Jugaran d'altres companys que competiran molt bé, n'estic segur".

QUIN EQUIP S'IMAGINA

"M'imagino un equip que serà guanyador, com sempre. La realitat diu que tenim bastantes baixes per culpa de l'estat físic i de les expulsions. Però els nanos que viatgen estan en un nivell fantàstic. Tenim molt clar que buscarem imposar el nostre ritme, sobretot en l'aspecte ofensiu. Volem guanyar el partit contra un rival que de ben segur ens posarà les coses molt difícil"

BAIXES AL MIG

"Tenim moltes baixes i és cert que ens afecta sobretot a la zona del mig. Però disposem de moltes alternatives, sempre ho he dit amb aquesta plantilla. Des que va acabar el partit de l'Almeria que li estic donant voltes. No em preocupa per a res. Disposo d'alternatives per començar i també per quan vagi avançant el partit. Tinc jugadors que es poden adaptar a diversos posicions, jugant per fora i també per dins. Tothom té moltes ganes de participar. Sí, hi ha només 15 jugadors de la primera plantilla, però tenen molta fam. Confio que farem un bon partit davant un rival que també disposa de bons futbolistes".

LES EXPULSIONS

"Hem fet autocrítica. Acabar l'altre dia amb vuit és sobretot per errors nostres. En Monchu ho reconeix, hauria pogut ser més caut tenint en compte que ja érem nou al camp. La resta de l'equip es troba bé, tot i que físicament sí que ens pot passar factura. Però tenim molta fam, com he dit, i això supera tot. El punt d'Almeria va ser heroic però això no ens donarà tres punts més. Ens espera una nova pel·lícula i toca preparar-la de la millor manera possible".

RECURS A COMPETICIÓ

"Competició no es reuneix fins demà al matí, pel que quan diguin alguna cosa estarà molt a prop el partit. Per si de cas ja tenim la convocatòria feta. És difícil que treguin alguna tarjeta vermella, veurem quina és la decisió. Si en perdonen alguna ja intentarem que viatgin, però ho veig bastant complicat".

MISSATGE OPTIMISTA

"La realitat és que hi ha molts jugadors del filial a la convocatòria i puc entendre la sensació de cert pessimisme que hi ha a l'entorn. També he de dir que no podem ser víctimes de res ni anem a Saragossa a rendir-nos. Tots els jugadors que tenim estan preparats per competir a la Segona Divisió A. Fins ara hem jugat i competit bé. Comptaré amb un equip que tindrà una mentalitat guanyadora".

NANOS DEL FILIAL

"Sempre he dit que des que vaig arribar aquí vaig veure que s'ha fet un treball fantàstic a la base que està tenint incidència a la primera plantilla. Els hem vist entrenar, el seu dia a dia, i estan tots preparats per jugar. Als altres, als del primer equip, els he dit que anirem a per totes. M'hauria agradat tenir a tota la plantilla disponible, és clar. Però els que es quedaran a casa, que ens donin tot el seu suport".

SARAGOSSA

"Gairebé totes les setmanes estarem parlant d'equips que volen lluitar per estar a la part alta de la classificació. El Saragossa és un conjunt molt ben treballat, amb futbolistes que tenen experiència i que venen fent gols les últimes temporades. Ara no estan tenint bons resultats, però sempre tenen opcions fins a l'últim moment de guanyar. No crec que sigui un equip desfet ni res d'això. Simplement no està tenint la fortuna de cara al gol".