Un gol de penal de Gonpi al minut 9 i un altre de Sergi Benítez al temps afegit han decidit en el derbi gironí de Tercera entre el Girona B i Banyoles (2-0). L'equip d'Àxel Vizuete s'ha trobat amb el partit de cara ben aviat, mentre que els banyolins mai han abaixat els braços per puntuar. El porter Jona ha estat clau per evitar-ho traient una gran mà a un cacau de Bargalló que ha acabat a córner.

A la represa, ambdós equips han lluitat per fer-se amb el domini del joc sense poder generar ocasions clares de perill. Tot i l'esforç dels de Kiku Parcerisas, que ha pogut tenir l'empat en una falta al vèrtex de l'àrea als últims minuts, el Girona B ha rematat el partit amb el segon gol obra de Sergi Benítez.

Després d'aconseguir la segona victòria consecutiva, els blanc-i-vermells atrapen el segon lloc a la classificació amb els mateixos punts que el Sant Andreu (25) -aquest migdia ha empatat contra el Peralada. Per la seva part, el Banyoles es manté en descens però convençut que ben aviat els seus esforços tornaran a donar resultats.