L'Spar Girona s'enfrontara al Movistar Estudiantes als quarts de final de la Copa de la Reina de València el proper dijous 4 de març (17.30 h) segons el sorteig que s'ha fet aquest matí. La Copa es disputa entre el 4 i el 7 de març. En el cas de l'Uni, serà el primer en estrenar-se als quarts i disputarà el seu partit de quarts el mateix dijous 4 a 2/4 de 6 de la tarda. No es pot dir que l'Uni hagi tingut gaire sort perquè en unes hipotètiques semifinals es pot trobar el Perfumerías Avenida, que va per aquest mateix costat del quadre. Les castellanes s'enfrontaran a quarts amb l'Ensino Lugo.

L'endemà divendres es jugaran els altres dos partits de quarts: València-IDK Euskotren i Gernika-La Laguna Tenerife. Els horaris ja s'han concretat. Les semifinals es jugaran dissabte -en el cas d'arribar-hi, l'Uni afrontaria el partit a les 13 h- i la gran final està programada pel diumenge 7 de març al migdia (13.30 h).

L'Uni ha guanyat els dos partits de lliga d'aquesta temporada a l'Estudiantes, tot i que a la primera volta va tenir molts problemes a Fontajau (88-78) i va haver d'arribar a la pròrroga. A Madrid el triomf va ser més còmode, 54-71.

Quarts de final

Dijous: Perf. Avenida-Ensino Lugo (20.30 h) /// Spar Girona-Movistar Estudiantes (17.30 h)

Divendres: València-IDK Euskotren (20.30 h) /// Gernika-La Laguna Tenerife (17.30 h)