El responsable dels serveis jurídics del Futbol Club Barcelona, Román Gómez Ponti, ha sortit en llibertat de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Travessera de les Corts poc abans de dos quarts de nou de la nit, segons ha confirmat el seu advocat, Jorge Navarro. Gómez Ponti, que s'ha negat a declarar, ha sortit en llibertat i ara com ara no ha estat citat al jutjat, "amb la qual cosa està lliure", segons ha dit el lletrat a les portes de la comissaria. Gómez Ponti ha estat detingut aquest matí al costat de l'expresident del Barça Josep Maria Bartomeu, del que va ser el seu assessor, Jaume Masferrer, i del conseller delegat del club, Óscar Grau. Els altres tres, que segueixen en dependències policials, tampoc han volgut declarar.

A banda de les quatre detencions, els Mossos també han fet cinc entrades i perquisicions en diferents espais, tant de societats com de particulars, en recerca de material útil per a la investigació vinculada a l'anomenat 'Barçagate'. Una d'aquestes entrades s'ha dut a terme en alguns departaments concrets de les oficines del Camp Nou.

Els registres els ordena el jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona. Aquest operatiu, en què ja s'han fet diverses detencions, està liderat per l'Àrea Central de Delictes Econòmics de la Divisió d'Investigació Criminal.