Segueix-nos a les xarxes socials:

Vinicius salva un punt per al Reial Madrid en els darrers minuts

La Reial Societat es va avançar gràcies a un gol de Portu aprofitant un estrany moviment tàctic de Zidane

Vinicius salva un punt per al Reial Madrid en els darrers minutsreuters

Un gol als últims minuts de Vinicius va evitar la derrota del Reial Madrid a l'estadi Alfredo di Stéfano, després d'un estrany moviment tàctic de Zinedine Zidane per iniciar la segona part, convertint Casemiro en tercer central i trobant el càstig en el gol de l'exjugador del Girona Portu per a una Reial Societat que deixa l'equip blanc davant d'una final en el derbi del Wanda Metropolitano.

Respondre a l'obligació no és una tasca senzilla. És igual d'on vinguis, la dinàmica amb la qual encaris un partit important. La pressió augmenta i la sensació de caminar sobre una setmana decisiva és complexa fins i tot per a un equip que creix en l'adversitat com el Reial Madrid. Amb un gen especial per superar les situacions més complexes però que, en aquesta ocasió, només va poder salvar un punt a la desesperada. Després de pagar car un moviment tàctic estèril.

I això que, reconstruïts en l'autoestima, els locals havien dominat amb autoritat el primer acte per rebaixar virtuts d'una Reial Societat a qui no li va quedar una altra opció que instal·lar-se al seu camp i buscar la velocitat d'un futbolista en ratxa com Isak.

Amb l'empat a zero, Zidane va canviar el dibuix del seu equip jugant amb tres centrals, cosa que va provocar espais enormes a l'esquena dels seus laterals. Un d'ells el va aprofitar Monreal per fer una centrada que va rematar Portu a la xarxa. Després del cop, l'entrenador blanc va tornar a modificar el dibuix i va introduir nombrosos canvis. Un d'ells, el sempre discutit Vinicius, va aconseguir l'empat.

Prem per veure més contingut per a tu