El Sarrià ha guanyat el seu segon partit consecutiu després de superar al Zarautz (28-26) en un bon partit del conjunt entrenat per Salva Puig, especialment en la primera meitat.

Els locals han sortit amb ganes i després d'una bona defensa i un gran Aleix Toro sota pals han arribat a tenir un avantatge de cinc gols (7-2 i 16-11). Només les exclusions han permès al conjunt visitant arribar viu al descans (16-13).

Però en la segona part tot ha canviat, i l'avantatge s'ha esfumat. Fins i tot, el Zarautz s'ha arribat a posar un gol per sobre a 10 minuts pel final (23-24). Tot i així, uns bons últims minuts han fet que el Sarrià capgirés el marcador. Guillem Lozano marcava el 28-26 i Antonio Moreno aturava un llançament visitant quan faltava una mica menys d'un minut per segellar el triomf.