Segueix-nos a les xarxes socials:

Els triatletes Carol Routier i Mario Mola reben l'homenatge del CN Banyoles

L'entitat ha estrenat la reforma del vestíbul i la unificació d'espais amb el Vora Estany

Els triatletes Carol Routier i Mario Mola reben l'homenatge del CN BanyolesCN Banyoles

Els triatletes Mario Mola i la banyolina Carol Routier han estat protagonistes en l'acte d'inauguració de la reforma del vestíbul de l'edifici del Club Natació Banyoles i el Restaurant Vora Estany que ha tingut lloc aquesta tarda. Concretament, s'han exposat a una de les parets els mallots que van entregar al Club. Aquest espai serà itinerant i s'hi aniran mostrant cartells de competicions, fotografies i d'altres objectes relacionats amb les diferents seccions de l'entitat.

A l'acte també hi ha assistit el president del Club Natació Banyoles, Albert Comas, el gerent del restaurant Vora Estany Robert Gelmà, els expresidents del Club Jordi Banal, Joan Anton Abellán i Angel Dutras i membres de la junta actual.

Les obres, que s'han portat a terme durant algunes setmanes dels mesos de març i abril, han suposat diverses millores de funcionalitat i d'aspecte d'aquesta zona de l'edifici. Un dels objectius era crear un espai diàfan amb el Restaurant Vora Estany, que també ha renovat la seva imatge interior, i el vestíbul del Club. Per això s'ha obert un pas sense portes, permetent una circulació més fluida i canviant la imatge del terra, les parets i el sostre dels dos espais.

També s'han millorat els accessos canviant el torn giratori d'entrada a la instal·lació esportiva per tres moderns torns, un d'ells adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Les portes exteriors s'han substituït per unes d'automàtiques i s'ha millorat l'accessibilitat de la rampa i les escales de l'entrada principal amb nous materials i un disseny més funcional.

Prem per veure més contingut per a tu