El Massi-Tactic UCI Women's Team comença a posar fil a l'agulla tot pensant en la temporada vinent, que donarà el seu tret de sortida el mes de gener del 2022. L'equip ha tancat la renovació de la meitat de la seva plantilla i sis ciclistes de les dotze que han competit aquest any han renovat la seva vinculació. Es tracta de Mireia Benito, Mireia Trias, Martina Moreno, Belén López, Spela Kern i Maaike Coljé.

"Hem renovat el bloc principal, entre les quals tres són ciclistes catalanes. Estem molt contents perquè hem pogut mantenir gairebé totes les corredores que ens han donat molts bons resultats aquesta temporada", ha explicat el president del CC Baix Ter, Sergi Güell, afegint que "estem acabant de perfilar la plantilla". S'espera tancar "entre cinc i set fitxatges" perquè algunes corredores deixaran el Massi-Tactic. Són Vita Heine, Emma Grant, Olivia Baril, Agua Marina Espinola, Marta Sánchez i Patri Ortega.

Aquest 2022 serà el quart curs que viurà l'equip de Torroella de Montgrí a la màxima categoria del ciclisme en ruta a nivell mundial que organitza la Unió Ciclista Internacional (UCI).