Vinicius Júnior estava signant un partit gris, ben marcat per l’argentí Montiel, fins que en el minut 86 va realitzar una jugada individual que va culminar amb un potent xut llunyà davant el qual res va poder fer el porter Bounou. El gol de Vinicius permet el conjunt blanc continuar líder de la classificació.

Un gol de bandera que va arribar a última hora després que els locals tinguessin fins a tres ocasions per a culminar la remuntada del gol matiner de Rafa Mir (m.12). El davanter murcià havia tingut abans del gol una altra clara ocasió. Benzema va posar el 1-1 superada la mitja hora en aprofitar un error de l’exporter del Girona Bono, que no va encertar a refusar un tret llunyà del brasiler Militao i, després de tocar el pal, la pilota es va quedar morta en l’àrea petita perquè el francès l’empenyès al fons de la xarxa. Abans del descans, Ocampos va caure a l’àrea després d’una entrada de Militao. Ni l’àrbitre ni el VAR van considerar que fos penal malgrat les insistents dels jugadors i banqueta del Sevilla.

A la represa, el partit va ser molt equilibrat i només es va animar al final. Després del gol de Vinicius el Sevilla es va bolcar en atac i va fregar l’empat en un cop de cap de Delaney que va salvar Courtois i Bounou, incorporat a l’atac, no va saber rematar el refús a gol.