El sorteig dels setzens de final de la Copa del Rei se celebrarà aquest divendres, 17 de desembre, a la Ciutat del Futbol de las Rozas a partir de les 12.30 hores, una eliminatòria que ja comptarà amb els quatre equips que jugaran la Supercopa: Reial Madrid, Atlètic de Madrid, FC Barcelona i Athletic Club.

El sorteig es realitzarà a porta tancada en la seu de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) "a causa de l'evolució de la pandèmia" i aparellarà als 32 supervivents del torneig del 'KO', on continuen un total de 16 'Primeres', 11 'Segones', 4 de Primera RFEF i 1 de Segona RFEF.

Entre aquests equips de Primera no hi estarà el Getafe, que va caure golejat davant l'Atlètic Balears, ni Llevant, Alabès, ni Granada, que va ser l'últim a confirmar el seu adeu. En aquesta ocasió davant l'Atlético Mancha Real, un equip de Segona RFEF que s'enfrontarà segur al Reial Madrid, Atlético, Athletic o FC Barcelona.

Aquests quatre clubs s'incorporen en aquesta ronda de setzens per la seva presència en la Supercopa d'Espanya. Excepte el qual es mesuri al Mancha Real, els altres tres aniran aparellats amb equips de Primera RFEF. Les eliminatòries es disputaran també a partit únic i en camp de l'equip d'inferior categoria el dia 5 de gener de 2022.