Segons va avançar ahir el Diari Sport, el fitxatge de Ferran Torres pel FC Barcelona es farà oficial de manera imminent. De fet, el que serà exjugador del Manchester City, ja es troba a la ciutat comtal a l’espera que el club blaugrana anunciï l’oficialitat de la seva incorporació. El futbolista va arribar ahir a la ciutat catalana en cotxe i es troba en un hotel preparat per passar la revisió mèdica avui a primera hora del matí.

Amb això, l’exvalencianista serà el fitxatge estrella del Barça pel mercat de gener. És una petició expressa de Xavi Hernàndez per reforçar el joc ofensiu de l’equip i firmaria per cinc temporades i mitja. A canvi, el club blaugrana haurà d’abonar uns 55 milions d’euros més alguns d’altres en variables perquè la seva incorporació es faci en qüestió d’hores. Fet que el portaria a debutar a partir de l’1 de gener igual que l’altra cara nova, Dani Alves.

El Barça té previst presentar a Ferran Torres demà mateix, just abans del seu primer entrenament amb l’equip blaugrana. Torres es troba ja bé físicament encara que anirà agafant ritme amb la resta dels seus companys. El Barça espera incorporar un altre fitxatge durant aquest mercat de gener encara que existeix el debat sobre si portar un altre davanter o apostar per un central depenent de l’operació sortida que està en marxa.

La tercera incorporació que podria realitzar el Barcelona en aquest mercat si ja es compta la de Ferran Torres, és la del davanter uruguaià Edinson Cavani. Als seus trenta-quatre anys, l’atacant no està comptant amb gaires minuts al Manchester United on, fins ara, només ha disputat un total de vuit partits repartits en cinc a la Premier League i tres a la Champions. A més, només ha pogut marcar un gol a la Lliga.