Nou capítol del serial Ousmane Dembélé. El francès ha mantingut aquest dimarts una xerrada amb Xavi, després de les informacions dels últims dies que apuntaven a una negativa definitiva a la proposta blaugrana.

El tècnic s'ha trobat amb el mateix relat d'Ousmane: està content al Barça i la seva intenció continua sent renovar.

Dembélé fins i tot li ha agraït al tècnic tant la seva confiança al camp com les seves paraules públiques.

Xavi, com en les últimes xerrades, li ha reiterat la necessitat que faci un pas endavant en les negociacions. L'egarenc creu que Moussa Sissoko, l'agent del francès, està tenint massa pes en les converses i espera, d'Ousmane, que s'impliqui més en el procés.

Dembélé insisteix que és el seu agent el que ha de gestionar les xifres de la seva renovació i la situació segueix sense desembussar-se. És per això que aquest dimecres s'esperen nous contactes entre representants del Barça i l'agent.

La intenció del Barça és obtenir una resposta oficial definitiva per part de Sissoko i a partir d'aquí acordar amb Xavi el camí a seguir amb Ousmane.

A partir d'aquí s'obren diversos escenaris. El menys problemàtic, que renovi i continuï sent important en l'equip.

La resta d'opcions deixen al club en una situació incòmoda. Una és que el representant continuï demorant la decisió. Una altra, que sigui categòric en la seva negativa a la proposta actual.

Amb qualsevol d'aquestes dues opcions, entre la direcció esportiva i Xavi, hauran de prendre diverses decisions. La primera, si tracten de forçar la sortida de Dembélé (sigui per la via unilateral o amb una sortida a un altre club) o si aposten que segueixi fins al juny.

La segona, si manté un paper semblant al d'ara o passa a ser un suplent habitual donat el context.