Segueix-nos a les xarxes socials:

El gran moment del Barça el fa ser el favorit a la Lliga Europa

L’equip de Xavi visita demà l’Eintracht (21h) en els quarts de final instal·lat en el seu millor estat de forma del curs

El pas endavant experimentat en els últims mesos tant en joc com en resultats, a més del potencial que forma part de la seva història, han disparat les expectatives i la consideració cap al Barcelona, ​​instal·lat en el moment adequat per completar les seves vitrines amb el trofeu de la Lliga Europa.

No té res a veure el primer tram del curs amb la situació actual. El Barcelona és el rival a batre a la segona competició continental que arriba a la recta final a partir de demà. L’autoritat amb què ha solucionat l’entrada a la segona competició europea i l’adaptació al torneig ha erigit el conjunt de Xavi Hernández en favorit.

El Barça visita demà Frankfurt per enfrontar-se a l’Eintracht, botxí del Betis als vuitens de final. El conjunt alemany, campió de la Copa de la UEFA el 1979-80 està distanciat dels primers llocs de la Bundesliga. No s’han enfrontat mai en un partit oficial.

L’equip català cotitza a l’alça. Els reforços al mercat d’hivern han encaixat com un guant al planter de Xavi que ha accelerat a LaLiga fins a convertir-se en una amenaça per al liderat i el més clar aspirant al torneig europeu.

El Barcelona, que acumulava disset anys seguits formant part dels vuitens de final de la Lliga de Campions, ha superat amb solvència el Nàpols i el Galatasaray per situar-se entre els vuit supervivents de la Lliga Europa. L’Eintracht va sobrepassar la fase de grups invicte i després va acabar amb el Betis després de guanyar a Sevilla i empatar a Frankfurt.

El guanyador d’aquest enfrontament jugarà a semifinals davant el que venci en el xoc entre el West Ham i el Lió, que demà afronten el primer assalt a l’estadi de Londres. Els Hammers van mostrar un gran nivell a vuitens, on van acabar amb el rei del torneig, el Sevilla. El representant francès, reforçat amb la incorporació del brasiler Tete procedent del Xakhtar, és l’equip més golejador de la Lliga Europa. És també un duel inèdit al Vell continent, que es presenta molt igualat.

Prem per veure més contingut per a tu