L’Agrupació de Veterans de la Unió Esportiva Figueres organitza dissabte (de 9.30 a 13.45) a l’Estadi de Vilatenim, el segon Torneig de Fires amb la presència del Girona FC, UE Olot, CD Blanes i de l’amfitrió. L’esdeveniment servirà per homenatjar a títol pòstum Josep Jutge, un dels impulsors de l’agrupació que va morir el 2018.

La primera edició del torneig es va celebrar el 2019, coincidint amb el Centenari del club, i aquesta segona edició també serà molt especial. Joan Sagué, actual president de l’Agrupació de Veterans de la Unió Esportiva Figueres, explica que «en Josep Jutge va ser, des dels inicis de l’Agrupació, l’ànima». «Sempre va estar amb la junta, era el coordinador de les sortides i va ser entrenador una bona colla d’ells. Personalment, crec que sense ell, l’Agrupació no existiria», diu.

Al torneig, hi podran participar jugadors majors de 35 anys, però segons Sagué «ben segur que n’hi haurà algun de més de 60. El més bonic és que diferents generacions compartirem el que més ens agrada, el futbol, però tothom manté l’esperit competitiu i guanyar sempre».