Pablo Laso, entrenador del Reial Madrid, «evoluciona favorablement» de l’infart que va tenir la matinada de dissabte a diumenge i, segons el comunicat mèdic emès pel club, «ha rebut l’alta de l’UCI». La nota no entra en més detalls: «El Reial Madrid C. F. comunica que Pablo Laso evoluciona favorablement i ha rebut l’alta de l’UCI de l’Hospital Universitari Sanitas La Moraleja».

«El nostre entrenador ha sigut traslladat a planta i continuarà amb el control de la seva evolució per part del servei de cardiologia», finalitza el comunicat del Madrid, tot i que haurà de seguir un estricte procés de recuperació i s’apartarà de la disciplina de l’equip mentre el porta a terme.

En la seva absència, el seu ajudant al cos tècnic Chus Mateo, igual que va fer quan Laso va ser positiu per covid el mes de desembre passat, es farà càrrec de l’equip i serà qui dirigeixi als jugadors en el tercer partit del ‘play-off’ de semifinals contra el Baskonia, a Vitòria, aquest dimarts que ve, i el que es mantindrà al capdavant de l’equip fins que acabi la temporada.