El Massi-Tactic UCI Women's Team, l'únic equip femení català que competeix a l'elit internacional del ciclisme de carretera, i amb seu a Torroella de Montgrí, afrontarà el 2023 el seu cinquè curs a la màxima categoria en competicions organitzades per la Unió Ciclista Internacional (UCI). Ho farà amb un equip renovat de dalt a baix, perquè de les 12 corredores que treballaran sota les ordres de Manel Gonzalo i Àngel González, 9 d'elles són noves incorporacions.

S'han compromès per aquesta propera temporada la canadenca Adèle Normald, la colombiana Jennifer Ducuara, la francesa Cécile Lejeune, la portuguesa Vera Vilaça, l'hongaresa Petra Zsankó i fins a quatre catalanes més: Estefania Jiménez, Iris Gómez, Patry Ortega i Eli Escursell. Totes elles competiran al costat de l'alemanya Corinna Lechner, la polonesa Aurela Nerlo i l'equatoriana Miryam Núñez, que han decidit renovar un any més. En canvi, deixen el Massi-Tactic Nathalie Eklund, Sofia Gomes, Andrea Ramírez, Spela Kern, Maaike Coljé, Mireia Benito, Martina Moreno, Belén López i la gironina Mireia Trias.

Totes aquests moviments s'han fet amb el propòsit de comptar amb un equip que sigui capaç "d'igualar o fins i tot millorar els resultats de la temporada passada", segons explica Sergi Güell, el president del CC Baix Ter, qui assegura que "la majoria dels nous fitxatges són joves talents que volen créixer amb nosaltres per, en un futur, ascendir a conjunts WorldTour". Espera que el dia de demà el Massi-Tactic "deixi de ser un equip trampolí i passi a competir habitualment contra les millors del món".