LLORET - CALDES MONTBUI 3-2

El Lloret suma la segona victòria seguida i es permet seguir mirant cap amunt. Els lloretencs van obrir la llauna al cap de vint minuts de joc, i van endur-se el partit, tot i anotar els visitants a l’últim minut.

VIC - FIGUERES 0-1

El Figueres torna a guanyar i encadena la quarta victòria consecutiva que elconsolida a la segona posició abans de l’aturada. Un gol solitari de Pol Blay poc després d’iniciar-se la segona meitat va ser suficient per als figuerencs, que porten un balanç de 13/15 des de l’entrada d’Arseni Comas a la banqueta.

PALAMÓS - CAN GIBERT 1-0

Al Palamós li ha anat bé relleu a la banqueta. Després de tres derrotes seguides i l’acomiadament de Joan Bayona, Àlex Redondo va aconseguir una victòria per la mínima en el seu primer partit al capdavant de la banqueta. Després del partit també es va fer un acte de comiat al capità David Cano, que deixa el club després d’onze temporades.

L’ESCALA - MOLLET 2-1

La derrota contra el Granollers fa dues jornades va ser només una patacada i l’Escala va voler deixar-ho clar una vegada més. Els líders en solitari de la classificació es mantenen pel camí de la victòria, gràcies a dos gols de Fortuny, amb només un partit perdut en tot el curs. Així i tot, el Mollet va començar posant-se per davant, els escalencs no van assolir l’empat fins a la segona meitat i el gol de la victòria es va fer esperar, fins al minut 82 de partit.

BANYOLES - BESCANÓ 2-1

Mentre que el Banyoles ja encadena quatre victòries seguides i es troba en 4a posició empatat a punts amb el Lloret, el Bescanó porta tres jornades seguides sense sumar. De fet, al Banyoles només li van caldre 25 minuts de joc per deixar el partit dat i beneit, amb un primer gol matiner de Haiba, que Turon va igualar al minut 22 de partit, i que el mateix autor del primer gol local va deixar en no res 3 minuts després.