Segueix-nos a les xarxes socials:

Míchel: "Per mi és un empat; les millors ocasions han sigut nostres"

L'entrenador del Girona valora l'esforç de l'equip per frenar a tot un Barça

Míchel: "Per mi és un empat; les millors ocasions han sigut nostres"Marc Brugués

Míchel ha acabat el partit visiblement enfadat i amb una targeta vermella. "Teníem moments de pressió en la seva sacada d'inici i passades enrere. Han tingut molta pilota en camp propi nostre a la primera part, no els hem fet córrer enrere i no hem pogut sortir, però en sentíem còmodes. Ho estàvem fent bé sense tenir respir amb la pilota. Després hem fet una pressió més alta, posant-nos en ric. L'equip ha treballat amb una intensitat molt alta i hem fet un gran partit minimitzant les seves opcions de gol. Hi ha hagut el gol de Pedri i poc més d'aquest gran Barça. Nosaltres n'hem tingut tres", ha dit.

L'entrenador del Girona ha insistit que "no recordo un partit en què el Barça hagi tirat tan poc a porta": "Per mi és un empat. Yan no acaba xutant, però ho considero la primera ocasió clara de partit. Traient la d'Ansu Fati, no hi ha Hagut res a la primera part. A la segona, el gol i poc més. Hem fet un treball excepcional per frenar a l'equip de Xavi que ho té tot: atac i defensa. Les tres millors ocasions han sigut nostres".

Sobre la seva expulsió, ha explicat el següent: "M'he posat al camp. Dues faltes de continuïtat a Arnau als últims minuts i volia la inèrcia de continuar pressionant amb il·lusió. El quart àrbitre li ha dit a l'àrbitre que m'he posat al camp. No ha passat res més. Em sembla que en el partit l'arbitratge avui ha estat molt bo. No ha tingut cap influència".

Prem per veure més contingut per a tu