Nadal no jugarà el Roland Garros i anuncia que la seva intenció és que el 2024 sigui el seu "últim any"

El mallorquí no es posa data de retorn

El tennista Rafa Nadal

El tennista Rafa Nadal / AAPIMAGE / DPA - Arxiu

EP

El tenista Rafa Nadal ha confirmat aquest dijous que no jugarà en el Roland Garros, segon Grand Slam de la temporada i on havia de defensar el títol, que farà un "punt i apart" per recuperar-se totalment i que la seva intenció és que el 2024 sigui el seu "últim any".

"La lesió que em vaig fer a Austràlia no ha evolucionat com ens hauria agradat. Hem estat amb la vista posada en els següents objectius i el més important avui dia es fa impossible i no podré ser a Roland Garros", ha assenyalat Nadal en una roda de premsa.

A més a més, el mallorquí ha assegurat que no té "la intenció de jugar els següents mesos" i que posarà "un punt i apart" a la seva carrera per "intentar regenerar" el cos. "No em posaré una data de retorn, la meva intenció és que el 2024 sigui el meu últim any", ha confessat.

El tenista es va lesionar el passat 18 de gener al psoes ilíac durant la seva derrota en segona ronda de l'Open d'Austràlia davant el nord-americà Mackenzie McDonald i per culpa d'aquesta absència ha caigut fora del 'Top 10' del rànquing ATP.

El de Manacor només ha pogut jugar quatre partits aquest any, després de perdre's els Masters 1.000 d'Indian Wells, Miami, Montecarlo, Madrid i Roma, a més del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó.