Un Olot de capicua s'emporta el derbi amb el Peralada (0-2)

Els garrotxins marquen a l'inici i al final del partit per situar-se líders en solitari de Tercera

L'Olot celebrant el gol de Maynau en el primer minut de joc

L'Olot celebrant el gol de Maynau en el primer minut de joc / Jordi Juvanteny / UE Olot

Redacció

L'Olot ha sortit victoriós del derbi contra el Peralada (0-2). L'equip de Pedro Dólera ha marcat un gol en els primers minuts i un altre a les acaballes per derrotar el conjunt xampanyer. La victòria deixa els olotins com a líders en solitari, després de l'ensopegada de l'Hospitalet, mentre que els homes d'Àlex Marsal perden una bona oportunitat per entrar al play-off.

El partit s'ha decantat ben d'hora a favor dels visitants. Els volcànics s'han avançat gràcies a un gol de Joan Maynau en el primer minut. El carriler de Tossa de Mar ja va ser protagonista amb el gol contra la Muntanyesa i, avui, ha tornat a marcar una diana important amb un potent xut des de fora l'àrea. L'Olot ha tingut les aproximacions més clares del primer temps, amb una vaselina d'Urri que ha anat fora i una mitja volta de Marc Mas. La primera arribada dels alt-empordanesos ha estat passada la mitja hora de joc. Llorenç Busquets ha rematat massa alt.

Amb una gespa bastant malmesa, era difícil combinar per uns i altres. Les ocasions també han sigut escasses en el segon temps. De nou, ha estat l'Olot el primer a crear perill a la segona meitat. Pedro ha connectat amb Marc Mas i aquest no ha estat encertat de cara a porteria (67'). Urri ha estat el següent a intentar-ho amb una rematada des de la frontal que ha marxat fora per ben poc (70'). La sentència del partit ha estat obra de Marc Mas en el descompte. El selvatà ha anotat el dotzè gol del curs per disparar-se encara més com a pitxitxi de la lliga.