Un derbi just què reparteix un punt a cada equip

El Peralada suma per quarta consecutiva i continua en la lluita per jugar les fases d'ascens i el Girona B amb l'empat, suma punts per tercera consecutiva, però continua en la lluita per sortir de la zona baixa de la classificació

El capità Oriol Comas passant la pilota a un company

El capità Oriol Comas passant la pilota a un company / Girona FC

Redacció

No sempre es pot guanyar. I millor que perdre, empatar. El Girona B ha rebut a Riudarenes el Peralada, un derbi gironí que prometia molt.

La igualtat ha marcat la tònica general de tot l’enfrontament. Els locals han sortit amb moltes ganes de vèncer, perquè els tres punts els allunyava molt de la zona baixa de la classificació i, en canvi, amb una perspectiva totalment diferent, el Peralada volia sumar els tres punts per continuar en la lluita per l’ascens de categoria. 

En els primers minuts, una rematada al pal de Carles Garrido ja imposava la teòrica superioritat en el joc per part dels gironins.

D’aquesta manera continuava el duel. Més accions de Carles Garrido, el qual estava a tot arreu, fins que en els minuts finals de la primera part, Carles Garrido obre el marcador. Primera part que ha dominat el Girona B, però la segona ha sigut just el contrari. El Peralada ha fet una passa endavant en totes les accions dividides i, ha començat a controlar el ritme del partit. Aquest esforç col·lectiu ha resultat beneficiós quan, també el final de la part, Sergio Romero ha igualat l’enfrontament. En els últims quatre partits el Peralada suma 8 punts de 12 possibles i el Girona B n’ha sumat 4 de 12. Punt insuficient, però merescut pels dos equips.