L´Euromat-l´Estartit continua perfilant la plantilla per a la temporada que ve a la Superlliga. Ahir es va confirmar el fitxatge de la capitana de la selecció uruguaiana, Stefanía Maggiolini, una jugadora que ha de tenir un paper important en l´equip. Aquest vespre ja s´entrenarà amb les seves noves companyes després de ser presentada als mitjans de comunicació.

Maggiolini, de vint anys, compta amb passaport italià i pot actuar en totes les posicions del centre del camp. L´uruguaiana ha disputat molts compromisos internacionals i, fins fa una setmana estava disputant els Jocs Panamericans de Rio de Janeiro. Maggiolini, de 20 anys, arriba amb les màximes il·lusions de triomfar en el seu nou equip a la Superlliga. Internacional en totes les categories amb Uruguai, aquest compromís amb el club de la Costa Brava representa un nou repte en la seva carrera esportiva.

La migcampista procedeix del River Plate uruguaià. Va començar la seva etapa en equips sèniors, al Nacional de Montevideo d'on va fitxar per Rampla Júniors, equip amb el que va ser campiona de lliga abans de fitxar per River Plate.

En vindran més

L´uruguaiana és el tercer reforç de la temporada després de la portera Montserrat (Sabadell) i Arantxa Alonso (Huelva).

El director esportiu del club, Jordi Colomí va admetre que l´Estarti continua buscant una peça que completi el mig del camp. «Estem parlant amb una jugadora mexicana, una de nord-americana i una del Brasil». L´Euromat vol completar una plantilla de garanties per afrontar el debut a la Superlliga.