Aquesta simpàtica coreana està passant uns dies de vacances a casa una amiga catalana a Sant Martí d'Empúries. Malgrat el "xoc cultural" que, admet, li han causat alguns costums d'aquí, com ara fer dos petons quan coneix algú o el "topless" a la platja, està disfrutant d'allò més de la seva estada. La trobem quan, acompanyada de dues amigues, està a punt d'entrar a visitar les ruïnes d'Empúries.

Què l'ha portat des de Corea de vacances a la Costa Brava?

Estic passant uns dies a casa d'una amiga catalana a qui vaig conèixer a Corea. I la veritat és que ho estic disfrutant moltíssim.

Quant de temps es quedarà?

En total, un mes durant el qual estic aprofitant per viatjar al màxim per Espanya. De moment ja he estat a Barcelona, Madrid, Girona... i divendres me'n vaig a beure sangria a Granada. Ja que he vingut, estic intentant veure el màxim possible d'Espanya.

Quina impressió s'emporta de la Costa Brava, de moment?

El paisatge és més bonic del que m'esperava, el temps és perfecte perquè fa molt de sol i m'ho estic passant molt bé amb la meva amiga i els seus amics. S'hi està genial. A més, estic practicant el costum de fer dos petons a la galta quan em presenten alguna persona.

I ja ha provat el menjar d'aquí?

Sí, i tot està molt bo. Fins i tot he après a fer mojitos i sangria... l'altre dia vam fer mojitos tota una colla i la gent va dir que el meu era el millor.

Què és el que més l'ha sorprès de la Costa Brava?

Potser el fet que hi ha molt costum d'anar a la platja. Als espanyols els encanta estar estirats prenent el sol i la veritat és que, a mi, el topless m'ha comportat un xoc cultural. A més, també em sobta que estar morè aquí es considera anar a la moda, mentre que a Corea ningú s'hi vol posar. A nosaltres ens agrada més estar blancs. El primer dia vam comprar un gran para-sol i no em vaig voler moure d'allà, però ara ja m'he resignat. No passa res si agafo una mica de color, què hi farem.