La model i actriu Liz Hurley llueix un cos increïble als seus 44 anys, i ara ha desvetllat el pla que segueix per a mantenir-lo. El seu secret és evitar el vi i el cafè i passar-se al vodka a les festes. L'exparella de Hugh Grant ha reconegut que a vegades passa gana, però aquest és l'esforç que ha de fer per a poder conservar la seva figura.

Liz Hurley ha confessat que ha hagut d'endurir la seva dieta per a poder continuar lluint un cos d'infart. El nou pla exclou el cafè i el vi, però no talla totalment el consum d'alcohol. L'actriu declara haver-se passat al vodka per a compensar l'absència d'altres begudes.

"El vodka te gust de medicina"

"No és que m'agradi molt el vodka, però si estic a una festa me’n prenc un amb tònica i suc de llima", explica Liz. "Al principi te gust de medicina, però ja m'he acostumat", i afegeix: "No, no trobo a faltar el vi".

Pel que fa al cafè, Liz ha decidit deixar-lo totalment per a mantenir un bon aspecte. "Acostumava a beure una gran quantitat de cafè, però em van dir que a partir dels 40 s’ha d'anar amb compte". I ofereix la seva pròpia conclusió sobre l'assumpte: "sembla que aquesta és una de les raons per les quals a les senyores majors se'ls infla el budell".

Només menjava una vegada al dia

I no només limita les begudes. Després del naixement del seu fill Damian, que ja te set anys, l'actriu només menjava una vegada al dia, i afirma haver-se anat al llit amb gana habitualment.

Clar que no tot són restriccions, Liz també reconeix donar-se capritxos. Això sí, amb cap. Una rajola de xocolata orgànica o una cullerada de gelat és tot el que es permet quan li venen les ganes de saltar-se la dieta.