La vedette Cristina Ortiz Rodríguez (Almeria, 1969), coneguda artísticament com La Veneno, ha mort a l'Hospital Universitari de la Paz a Madrid.

L'artista transexual, que es va fer famosa els anys 90 amb les seves aparicions en programes com ‘Esta noche cruzamos el Mississipi’ i ‘La sonrisa del pelicano’, va patir una caiguda accidental al seu domicili després d'haver ingerit alguns medicaments i alcohol, segons les primeres investigacions, encara que de moment no es descarta completament cap hipòtesi.

Fonts de la recerca van explicar aquest dilluns que així es desprèn de les primeres proves fetes a l'artista i de la declaració d'una testimoni després del succés ocorregut el dissabte, quan la seva parella la va trobar inconscient i amb un fort cop en el cap, per la qual cosa va ser traslladada a l'hospital, on va ser operada i va entrar en coma induït.

La parella va explicar que la casa no estava regirada ni hi havia indicis que algú hagués entrat a robar o a agredir-la, segons les fonts. La principal hipòtesi és que va prendre alcohol al costat de diversos ansiolítics i en un moment donat va caure, sofrint un fort cop en el cap.