El València CF no està per a bromes perquè la situació esportiva és dramàtica, però no falta qui pensa el contrari com és el cas de Kiko Rivera, conegut també com'Paquirrín'. El DJ i en ocasions actor, fill d'Isabel Pantoja i Francisco Rivera 'Paquirri', ha sorprès les xarxes socials amb un missatge en el qual s'ofereix per entrenar el València CF, amb aquest missatge: "Estic segur que si el València m'agafés com entrenador el classificaria per a la UEFA! Aquí ho deixo ".

Aquesta lamentable proposta ha tingut com a resposta una autèntica allau de comentaris de valencianistes com "tu et gastaries tots els diners en bollicaos, gras", "estic segur que si no fossis fill de la Pantoja no escoltarien la teva música ni els gats", "i Pocholo de Secretari Tècnic "o" per desgràcia comencem a ser el riure d'Espanya, fins al taujà aquest ens vacil·la però #tornarem. AMUNT ".

Posteriorment, davant l'onada de comentaris, Rivera ha volgut aclarir que desitjava el millor per a l'equip valencià. "Amics m'encanta la ciutat de València i l'equip. Tinc molts amics aquí. #amuntvalencia I els desitjo de tot cor que es recuperin!", Va escriure a Twitter.