Després de moltes especulacions amb el nou físic del cantant i fill d'Isabel Pantoja, Kiko Rivera, ha estat el mateix jove l'encarregat de tancar els rumors confirmant que s'ha posat una banda gàstrica per lluir més sa.

Després de molts rumors no li ha quedat altra opció que confirmar el que és evident: la seva pèrdua de pes en temps rècord. El jove va confiar en una clínica madrilenya i es va posar en mans del doctor Lago per fer un canvi a la seva imatge de forma radical.

Kiko Rivera ja és un altre. Tal com ell mateix explica a 'Setmana', "la salut m'ha fet buscar aquesta ajuda extra per aprimar-me". I veient el bon resultat que va tenir en la seva cosina Anabel Pantoja, el jove s'ha decidit a fer un canvi radical a la seva imatge per semblar poc a poc més saludable.

El fill d'Isabel Pantoja encara no sap quants quilos vol perdre però si que té clar quin és el seu objectiu: "Els quilos aniran en funció dels resultats dels anàlisis i quan el meu cos tingui els nivells saludables, frenaré".

Sembla que la vida del DJ està canviant a millor. Amb una família molt unida, un altre nadó en camí, èxits professionals i un canvi físic espectacular, el jove no pot parar de somriure a la vida.