18 de abril de 2018
18.04.2018

Gironins que ho peten a Instagram

Puigdemont, Velencoso, Patry Jordán o Alba Paul, entre altres, són els gironins que actualment estan més de moda a la xarxa social

18.04.2018 | 17:31
Gironins que ho peten a Instagram

Influencers, actors, músics, cuiners fotògrafs i polítics són usuaris asidus d'Instagram, una de les xarxes socials que més està creixent en els darrers anys. Aquests són alguns dels gironins i, sobretot, gironines amb més seguidors en aquesta plataforma.

Carles Puigdemont 

Amb 222.000 seguidors i pujant, Carles Puigdemont  és un dels gironins més seguit a Instagram. La convulsa situació política a Catalunya i la seva situació personal, marxant de Catalunya per anar a Bèlgica, i ara en llibertat a Alemanya a l'espera d'una possible extradició, l'han situat en el punt de mira de milers de persones. Pioner en l'ús de les xarxes socials, aquestes són algunes de les fotografies que ha compartit a Instagram:

Alba Paul

Alba Paul segueix batent rècords a la xarxa social d'Instagram. Actualment es troba amb 818.000 seguidors. Tot i començar a créixer gràcies a la relació sentimental que va iniciar amb Aida Domenech, més coneguda com a Dulceida,  a poc a poc s'ha anat creant la seva pròpia personalitat. Fet que l'ha portat a seguir creixent fins al punt d'esdevenir una persona molt seguida a les xarxes socials i alhora per diferents marques i empreses, que la veuen com una bona imatge influent per fer publicitat. En un any ha aconseguit més de 150.000 seguidors nous, una fita a l'abast de molt poques persones i que mostra la seva força a la xarxa.

Aquestes són algunes de les seves fotografies a Instagram

 

Recuerda quererme siempre, así de bien ???? #sempreambtú #testimo

Una publicación compartida de Alba Paul Ferrer (@albapaulfe) el
 

C O A C H E L L A ?????? #coachella2018

Una publicación compartida de Alba Paul Ferrer (@albapaulfe) el
 

Desayunos así, una vez en la vida ?????? #efmoment

Una publicación compartida de Alba Paul Ferrer (@albapaulfe) el


Laura Brunet

Laura Brunet té gairebé 200.000 seguidors a Instagram atents per quan publica una fotografia. Ella que va començar ara fa set anys en aquesta xarxa social com un hobby i per veure les seves amigues, ha acabat creixent fins al punt que la seva passió per la moda l'ha portat a ser una "influencer". Diferents marques comercials la paguen per lluir els seus models o productes.

Aquestes són algunes de les fotogràfies que es poden trobar al seu perfil d'Instagram

 

22:22h. Mi número preferido. Pide un deseo?? / ?? @onavilar7

Una publicación compartida de LAU (@laurabrunet) el
 

Friyaaaayy???

Una publicación compartida de LAU (@laurabrunet) el 
 

?? @duckkiss_ new collection?? / ?? @patriciabonet

Una publicación compartida de LAU (@laurabrunet) el


 

Andrés Velencoso

Andres Velencoso, és actualment un dels homes gironins amb més seguidors al seu compte d'Instagram, té 316.000 seguidors. Això ho ha aconseguit gràcies al treball que des de jove va començar a fer. Inicià la seva carrera de model abans d'haver acabat secundària. I des de llavors que no ha parat de créixer. Gràcies al mateix món de la moda ha pogut arribar a treballar com a actor. Tot aquest treball l'ha portat a ser un dels homes gironíns més seguit i influent de la comarca.

Aquestes són algunes de les fotografies que es poden trobar en el seu perfil

 

Great Pillow @herrythedog #happyeaster #hairdo

Una publicación compartida de @ andresvelencoso el
 

Feels like summer Big Boy @herrythedog

Una publicación compartida de @ andresvelencoso el
 

EDHA premier in Buenos Aires @edhanetflix @netflix

Una publicación compartida de @ andresvelencoso elMarc Crosas 

L'exjugador del FC Barcelona que va néixer a Sant Feliu de Guíxols, però que sempre ha tingut una forta relació amb Mèxic, actualment és analista de la Liga MX. Marc Crosas  és un altre dels gironins que destaca per tenir 146.000 seguidors a la seva conta oficial d'Instagram. El fet d'haver estat vinculat al món del futbol, com a jugador i com a comentarista, són elements que l'han fet ser una persona que va guanyant seguidors de mica en mica. 

Algunes de les fotografies del seu compte d'Instagram

 

Noche de #ClasicoJoven. Quien se lo lleva? America ?? o Cruz Azul ??

Una publicación compartida de Marc Crosas (@marccrosas) el 

Felicidad nivel cumplir sueños de la mano de la persona más importante en mi vida! @somosbarbaros

Una publicación compartida de Marc Crosas (@marccrosas) el


Marc Ribas

Es pot dir que és un dels cuiners catalans del moment i va néixer a Girona. Amb Cuines  i el programa Joc de Cartes s'ha donat a conèixer una persona molt extravagant. Fet que l'ha portat a guanyar seguidors a poc a poc, gràcies al carisma que està adquirint a TV3. Ja acumula 20.000 seguidors a la xarxa social Instragram.

Aquestes són algunes de les fotografies de Marc Ribas Mónica Naranjo 

Mónica Naranjo, també coneguda com "La pantera de Figueres" és un altre personatge públic gironí. La seva gran trajectòria en el món de la música l'ha portat a ser molt coneguda. Tot i no fer vida a les comarques gironines, les seves arrels sempre estaran lligades a Figueres. I amb els seus 441.000 seguidors a Instagram no podia quedar fora d'aquesta llista d'Instagramers gironins destacats. 

Algunes de les seves fotografies a Instagram

 

Buenas noches....mañana nos vemos ????????

Una publicación compartida de Mónica Naranjo (@monicanaranjo) el
Jordi Gamell

Amb 39.500 seguidors a Instagram, Jordi Gamell tot i ser reconegut pel seu treball com a assessor sobre estratègies digitals en les xarxes socials per a empreses. També destaca per la seva passió per la fotografia. Se centra en penjar fotografies de paisatges i llocs amb una qualitat extraordinària. Amb aquest estil ha aconseguit atreure cada cop més seguidors cap al seu compte.

Aquestes són algunes de les seves fotografies a Instagram

 

Prou de plujes..????????#abrilplujesmil

Una publicación compartida de Jordi ? Gamell (@narj) el
 

Temps de neu????#nevada

Una publicación compartida de Jordi ? Gamell (@narj) el
 

Si ens aixequem ben d´hora..??#barceloneta

Una publicación compartida de Jordi ? Gamell (@narj) el


Patry Jordán

Ja fa vuit anys que aquesta gironina es va començar a donar a conèixer a través de la plataforma de YouTube. Gràcies al gran èxit que ha aconseguit Patry Jordan a la plataforma (gairebé més d'11 milions de subscriptors), li ha fet possible que actualment tingui 758.000 seguidors a Instagram. Una xifra de seguidors que no està a l'abast de tothom. Els diferents èxits que ha aconseguit l'han convertit en una de les prescriptores de bellesa més importants de l'Estat.

Aquestes són algunes de les fotografies de Patry Jordán al seu compte
Khaoula

És una instagramer gironina amb actualment 34.400 seguidors. Ha començat a créixer en aquesta xarxa social gràcies a la manera que té de mostrar-se.   Una manera que engloba la bellesa de la ciutat de Girona. Ho fa des d'un punt de vista que pot cridar l'atenció sobretot a gent que no és de la ciutat. A través d'un format de pujar fotografies diàriament des de l'1 de gener fins al 31 de desembre, cada any aconsegueix crear una història que s'explica amb 365 imatges. Aquest estil de penjar fotografies, a més a més de la qualitat de les pròpies imatges, han sigut el detonant perquè el seu perfil comencés a créixer de manera notòria.

Aquestes són algunes de les fotografies a Instagram

Alguer Miquel

Alguer Miquel, cantant de Txarango i amb 28.000 seguidors a Instagram, és una altra persona de les comarques gironines que gràcies al seu èxit musical s'ha donat a conèixer a les diferents xarxes socials. 

Algunes de les fotografies del seu compte

 

Has de pregar que el camí sigui llarg #txarangoindia #txarango Foto @bernatalmirall

Una publicación compartida de Alguer Miquel (@alguermiquel) el
 

La nostra nau espacial a Bogotá. Foto @bernatalmirall

Una publicación compartida de Alguer Miquel (@alguermiquel) el
 

Como la luz de un sueño, que no raya en el mundo pero existe, así he vivido yo iluminando esa parte de ti que no conoces, la vida que has llevado junto a mis pensamientos. Y aunque tú no lo sepas, yo te he visto  cruzar la puerta sin decir que no,  pedirme un cenicero, curiosear los libros,  responder al deseo de mis labios  con tus labios de whisky,  seguir mis pasos hasta el dormitorio.  También hemos hablado en la cama, sin prisa, muchas tardes esta cama de amor que no conoces, la misma que se queda fría cuando te marchas. Aunque tú no lo sepas te inventaba conmigo, hicimos mil proyectos, paseamos por todas las ciudades que te gustan, recordamos canciones, elegimos renuncias, aprendiendo los dos a convivir entre la realidad y el pensamiento. Espiada a la sombra de tu horario o en la noche de un bar por mi sorpresa. Así he vivido yo, como la luz del sueño que no recuerdas cuando te despiertas. Fotos @bernatalmirall "Aunque tu no lo sepas" Luís García Montero

Una publicación compartida de Alguer Miquel (@alguermiquel) elNadine Caldera 

El perfil de Nadine Caldera a Instagram està dedicat a la moda i els complements. Té 62.000 seguidors al compte i s'adreça principalment a noies i joves de tretze als vint-i-cinc anys. Una part important del creixement que ha patit el seu compte, segurament ha sigut portat pel fet que una agència de models es va centrar amb ella.

Aquestes són algunes de les fotografies de Nadine Caldera a Instagram

 

La ciudad

Una publicación compartida de Nadine Caldera (@nadinecaldera) el
 

Blanche

Una publicación compartida de Nadine Caldera (@nadinecaldera) el
 

??

Una publicación compartida de Nadine Caldera (@nadinecaldera) elConluzycolor

Taryn és el nom de qui s'amaga darrere del perfil Con luz y color. Amb 101.000 seguidors a Instagram, i 230.000 a Youtube, la gironina dóna consells de moda, així com detalls de la seva vida. Va guanyar el premi Cactus 2017 al millor projecte de Branding Personal.

Algunes de les seves fotografies a Instagram


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook