La 25a edició del Manga Barcelona ha esgotat ja les entrades del divendres i el dissabte i només en queden 50 a la venda online per al diumenge, més les del dijous. Així mateix, Meritxell Puig, directora general de Ficomic, va explicar ahir que sempre que l'aforament ho permeti obriran les taquilles. Puig va afirmar que aquest és un «any especial» de 25è aniversari amb «més autors que mai, amb artistes excepcionals que venen del Japó», amb taules rodones i xerrades, així com passis de pel·lícula a l'Auditori del Manga.

Entre les novetats anunciades, Puig va descriure que s'organitzaran diversos reptes. El primer és una conga de «cosplayers» per dins de la fira; la segona tindrà la participació de vuit membres de l'AKB48 amb una coreografia d'una de les seves cançons; el tercer és la «genki dama» o la bola d'energia, en el qual els visitants faran en el mateix moment la representació d'una de les tècniques de Son Goku, i la quarta és portar roba vermella i blanca com la bandera del Japó.

Patrici Tixis, president de Ficomic, va assegurar que estan millor que mai pel que fa entrades venudes. «Serà un gran èxit», va dir Tixis, qui confia que hi haurà al voltant de les 150.000 persones, unes xifres similars a les de l'any passat.

El Manga Barcelona se celebrarà del 31 d'octubre al 3 de novembre als Pavellons 1, 2, 3, 4, 5 i plaça Univers de Fira de Barcelona, on enguany ocuparà 78.000 metres quadrats. Enguany hi haurà una exposició commemorativa d'alguns dels fets més destacats de cadascuna de les 25 edicions. En la línia participativa que vol imprimir l'organització al certamen, els fans són convidats a participar-hi compartint els records.