Sembla que va ser ahir quan Jennifer Lopez i Ben Affleck es van comprometre per primera vegada, però han passat gairebé 20 anys des d'aleshores. Entremig, i fins a la seva segona oportunitat, la cantant ha tingut múltiples relacions, però el destí ha volgut que es donin finalment el sí vull en un casament secret celebrat el 16 de juliol passat. Vols conèixer l'historial amorós de l'artista? És el següent:

Ojani Noa

Productor amb el que es va casar el febrer del 1997. Això sí, el divorci només va arribar 11 mesos després.

Sean 'Diddy Combs'

Empresari del hip-hop amb qui va estar des de 1999 al 2001. L'actriu va explicar anys després que ell li va ser infidel.

Cris Judd

Es van casar el 2001, però el matrimoni es va trencar el juny del 2002, i el divorci va arribar el 2003.

Ben Affleck (Primera part)

Una vegada Jennifer Lopez es va separar de Cris Judd, es va comprometre amb Ben Affleck el novembre de 2002. Però quatre dies abans de l'esdeveniment van cancel·lar el casament i es van separar el 2004.

Marc Anthony

A Jennifer Lopez li encanta casar-se, i el 2004 ho va fer amb Marc Anthony, amb qui va tenir bessons 4 anys després. Es van separar el juliol del 2011.

Beau 'Casper' Smart

Quatre mesos després de la seva última relació, va començar a sortir amb aquest ballarí el novembre del 2011. Es van separar després de moltes anades i vingudes el 2016.

Drake

Una parella molt breu que començaria a finals del 2016, i acabaria pocs mesos més tard.

Alex Rodríguez

Van començar a sortir el febrer del 2017, es van comprometre el 2019, però es van separar el 2021, després de la pandèmia.

Ara, Jennifer Lopez i Ben Affleck s'han tornat a creuar i, en aquesta ocasió, sí que s'han donat el 'sí, vull'. Esperem, això sí, que tingui un futur millor que amb les seves antigues relacions.