Paula Badosa té boig d'amor a Tsitsipas: "No m'havia sentit mai tan atret per una dona"

Els esportistes van confirmar la seva relació recentment

Paula Badosa té boig d'amor a Tsitsipas: "No m'havia sentit mai tan atret per una dona"

Paula Badosa té boig d'amor a Tsitsipas: "No m'havia sentit mai tan atret per una dona" / Instagram

El passat dijous 15 de juny Paula Badosa va confirmar a la revista Hola! la seva nova relació. La tennista gironina, setmanes després de trencar amb Juan Betancourt, ha oficialitzat una relació amb el tennista grec Stefanos Tsitsipas, actual número 5 del rànquing ATP.

Per la seva banda, el tennista grec va concedir el mateix dia una entrevista per al diari Bild, on revela els seus sentiments i declara el seu amor a la de Begur: "Vull el millor per a ella".

Sense càmeres

Tot i això, el tennista no vol que hi hagi càmeres a Stuttgart, lloc on jugarà el grec el proper torneig, que inaugura la temporada d'herba, i que Badosa no podrà disputar per una lesió: "No hi ha necessitat. Té una lesió greu i està tractant de tornar a Wimbledon. Per tant la rehabilitació és molt important per a ella. Vull el millor per a ella, igual que vull el millor per a mi. És una col·laboració molt bonica. Així que no hi ha necessitat d'un fotògraf a Stuttgart".

Badosa i Tsitsipas

Badosa i Tsitsipas

D'altra banda, pel que fa a la seva relació, Tsitsipas va comentar: "No pot ser una col·laboració en aquest sentit. Sí, som parella. Però no només això. Som ànimes bessones. Potser així és com ho hauries de definir. És molt estrany que trobis a la teva ànima bessona. Si ho preguntes a ella et dirà exactament el mateix”.

Badosa i Tsitsipas

Badosa i Tsitsipas

"Et diré una cosa: he conegut moltes dones a la meva vida. I puc dir això amb molta confiança. Mai m'havia sentit tan atret i trobat tanta bellesa i interès en una dona. Li vaig dir això a la Paula i ella va dir el mateix i em va alegrar escoltar-ho. És una connexió tan espiritual...", va apuntar el tennista. "És una experiència molt bonica. No crec que molta gent experimenti aquest tipus de connexió espiritual amb algú. Si viatges molt pel món, això és el que estàs buscant. Creus que ho trobaràs en algun lloc del món, però de vegades és just davant teu", va concloure Stefanos Tsitsipas.