Alain Delon demana l'eutanàsia i deixa un missatge de comiat

El mític intèrpret de 'Rocco i els seus germans', 'El gatopardo', 'A ple sol' i 'El eclipse' podria sotmetre's a la mort assistida gràcies al fet que resideix a Suïssa

Redacció

El renombrat artista de 'Rocco i els seus germans', 'El gatopardo', 'A ple sol' i 'L'eclipsi', entre altres títols, no vol seguir amb la seva vida i ha sol·licitat sotmetre's al suïcidi assistit. L'actor francès de 86 anys podria sotmetre's a l'eutanàsia gràcies al fet que resideix a Suïssa, ja que a França és il·legal.

El segon dels quatre fills de l'intèrpret ha admès en una entrevista a la cadena 'RTL' que el seu pare li ha demanat ajuda per sotmetre's a un suïcidi assistit i que ha accedit a estar al seu costat en els darrers moments: "Sí, és cert, m'ho va demanar", ha confirmat el també actor de 57 anys.

L'adéu

Després que Anthony Delon informés de la intenció de l'intèrpret de sotmetre's a un suïcidi assistit, ha volgut deixar un missatge de comiat: “M'agradaria agrair a tots els que m'han acompanyat al llarg dels anys i m'han brindat un gran suport, espero que els futurs actors puguin trobar en mi un exemple no només al lloc de treball, sinó a la vida quotidiana, entre victòries i derrotes. Gràcies, Alain Delon", ha compartit l'actor en un comunicat.

Ja el 2021, l'actor francès es va mostrar a favor de l'eutanàsia en una entrevista al setmanari suís 'L'Ilustré': "Pots estar d'acord o no, però almenys tens el dret o fer-ho. Estic totalment a favor", va respondre. Delon.

La mort de la seva exdona

Alain Delon té poques forces per continuar vivint, el 2019 ja va patir un ictus i sembla haver estat incapaç de superar la mort de la seva exdona Nathalie Delon (Francine Canovas) l'any passat. Nathalie Delon va morir d'un càncer de pàncrees després d'intentar sotmetre's a l'eutanàsia, però no poder fer-ho per les lleis de França.