L'anell de Cristina Pedroche a debat

L'excèntrica presentadora ha tornat a crear polèmica

Cristina Pedroche i el seu anell de llet materna

Cristina Pedroche i el seu anell de llet materna / REDACCIÓN YOTELE / ATRESMEDIA TELEVISIÓN

A. Nego

La presentadora Cristina Pedroche ha tornat a fer de les seves i, és que, aquesta noia sempre està en boca de tots. La fama i l'extravagància és el que porta moltes vegades. Ara les seves xarxes estan dedicades a la seva maternitat; des que es va quedar embarassada fins ara, que ja té a la seva filla Laia, Cristina ha compartit diversos processos. Tant amb la seva panxa d'embarassada, com en la recuperació, etcètera. I ara, el que ha sorprès és la joia que s'ha creat amb una característica de ser mare; t'ho expliquem!

Els seus començaments com a mare van ser complicats

Una lactància difícil va sumar una depressió postpart que la va tenir un temps apartada de la televisió. Ara que la seva vida com a mare ha adquirit un nou rumb, comparteix amb els seus seguidors la seva experiència i algunes de les seves ocurrències.

En els darrers dies, va pujar una història al seu compte d'Instagram arran de les preguntes que va rebre sobre un anell. La presentadora va confessar que s'havia fet un anell amb la seva pròpia llet materna com una expressió d'amor cap a la seva filla i com a recordatori d'una època que no va ser gens fàcil perquè ella va patir molt durant l'inici de la seva lactància.

Cristina Pedroche i Dabid Muñoz

Cristina Pedroche i Dabid Muñoz / Instagram @cristipedroche

"Volia fer-me una joia amb la meva llet i m'ho han fet exactament com jo m'ho imaginava. És d'or blanc i diamantets"

Cristina Pedroche

Com s'esperava, les reaccions no van trigar a arribar i encara que hi va haver qui va aplaudir el gest de la presentadora, també cal comentar que fer-se un anell de diamants amb la seva pròpia llet materna era una cosa "excèntrica" o "fastigosa".