El Girona ha superat aquesta nit el Tenerife gràcies als gols de Sandaza, al minut 27, i Felipe de penal, al 63, i s'ha situat líder en solitari amb un històric trio de victòries en l'inici de la lliga. Els de Machín han firmat un partit molt seriós i han distret els poc menys de 3.000 espectadors que han anat a Montilivi. Els locals han sortit molt activats i abans del gol de Sandaza ja havien gaudit d'un parell d'ocasions.

L'1-0 ha arribat gràcies a una acció de murri de Juncà, que s'ha avançat davant la passivitat de la defensa visitant, i ha pogut rematar. El porter Jacobo ha rebutjat el xut, però no ha pogut fer res davant Sandaza, que ha aprofitat el rebuig per enviar la pilota al fons de la xarxa. A la segona part Felipe ha transformat un penal en el 2-0, en una acció que ha representat l'expulsió del visitant Ruiz per unes mans dins l'àrea. El Girona ha enviat abans del final un remat al travesser (Mata) que hauria pogut ampliar la diferència.

Si demà el Betis no guanya a Ponferrada, els gironins seran líders en solitari de la Lliga Adelante. Dimarts, un altre Girona-Tenerife, en aquest cas, de Copa (20.00)