Segueix-nos a les xarxes socials:

Jairo Morillas davanter del girona

"Vull fer una bona temporada a Girona per deixar l'equip a la part alta de la classificació"

"Vull fer una bona temporada a Girona per deixar l'equip a la part alta de la classificació"marc martí

El derbi de dissabte passat contra el Llagostera va servir per veure en acció el nou davanter del Girona, Jairo Morillas. El jove jugador sevillà, de 22 anys, va debutar a la segona meitat, però tot i les ganes mostrades, no va disposar de cap ocasió per demostrar allò que tant bé ha fet amb l'Espanyol B: gols. El seu entrenador, Pablo Machín, valorava amb satisfacció el debut del nou atacant dels gironins qualificant la seva actuació de "correcte" perquè "acaba d'aterrar i és normal, bo i positiu que li faltin minuts de competició perquè això vol dir que anirà a més".

Com ha anat el debut amb el Girona?

Molt bé, m'he trobat molt a gust i amb el regust que hi hagi aviat un nou partit per tornar a jugar. El resultat és injust perquè el penal és d'aquells que en ocasions no es xiulen però ha estat un derbi igualat i ben competit pel Girona que ens serveix per seguir treballant i avançant en allò que ens demana el tècnic.

Ha actuat 45 minuts, en calen més per veure al verdader Jairo Morillas, oi?

Sí, això està clar, necessito adaptar-me als meus nous companys i al sistema de joc que vol en Pablo, és normal perquè és el meu primer partit i he estat pocs dies entrenant, quan els conegui més aniré cap amunt.

Veus difícil fer oblidar els gols de Sandaza?

Tots sabem que és un gran jugador i va deixar una bona petjada a Montilivi a base de gols, però, el futbol canvia constantment i jo he vingut a ajudar en la parcel·la atacant, a fer gols en benefici de l'equip.

Què significa per tu deixar enrere la Segona B i pujar un esglaó de la mà del Girona?

És un pas més en la meva trajectòria i també és cert que gràcies a l'Espanyol vaig debutar a la Primera Divisió, sóc conscient però que vinc de l'Espanyol B i que m'hauré de guanyar els minuts, però ja tinc unes ganes boges de debutar amb la samarreta del Girona a la Segona A.

Amb qui t'agradaria fer el salt a la Primera Divisió, amb l'Espanyol o amb el Girona?

Ara formo part de la plantilla del Girona i vull fer una bona temporada aquí per situar-nos a dalt.

Vas fer 17 gols la temporada passada a Segona B, et marques una xifra de gols amb el Girona?

No sóc de marcar-me un sostre de gols sinó que m'agrada anar a poc a poc, espero fer molts gols amb el Girona, amb l'Espanyol B vaig ser pitxitxi de la Segona B però no vull marcar-me fites personals perquè prioritzo el bé del col·lectiu.

Prem per veure més contingut per a tu