El derbi de dissabte passat contra el Llagostera va servir per veure en acció el nou davanter del Girona, Jairo Morillas. El jove jugador sevillà, de 22 anys, va debutar a la segona meitat, però tot i les ganes mostrades, no va disposar de cap ocasió per demostrar allò que tant bé ha fet amb l'Espanyol B: gols. El seu entrenador, Pablo Machín, valorava amb satisfacció el debut del nou atacant dels gironins qualificant la seva actuació de "correcte" perquè "acaba d'aterrar i és normal, bo i positiu que li faltin minuts de competició perquè això vol dir que anirà a més".

Com ha anat el debut amb el Girona?

Molt bé, m'he trobat molt a gust i amb el regust que hi hagi aviat un nou partit per tornar a jugar. El resultat és injust perquè el penal és d'aquells que en ocasions no es xiulen però ha estat un derbi igualat i ben competit pel Girona que ens serveix per seguir treballant i avançant en allò que ens demana el tècnic.

Ha actuat 45 minuts, en calen més per veure al verdader Jairo Morillas, oi?

Sí, això està clar, necessito adaptar-me als meus nous companys i al sistema de joc que vol en Pablo, és normal perquè és el meu primer partit i he estat pocs dies entrenant, quan els conegui més aniré cap amunt.

Veus difícil fer oblidar els gols de Sandaza?

Tots sabem que és un gran jugador i va deixar una bona petjada a Montilivi a base de gols, però, el futbol canvia constantment i jo he vingut a ajudar en la parcel·la atacant, a fer gols en benefici de l'equip.

Què significa per tu deixar enrere la Segona B i pujar un esglaó de la mà del Girona?

És un pas més en la meva trajectòria i també és cert que gràcies a l'Espanyol vaig debutar a la Primera Divisió, sóc conscient però que vinc de l'Espanyol B i que m'hauré de guanyar els minuts, però ja tinc unes ganes boges de debutar amb la samarreta del Girona a la Segona A.

Amb qui t'agradaria fer el salt a la Primera Divisió, amb l'Espanyol o amb el Girona?

Ara formo part de la plantilla del Girona i vull fer una bona temporada aquí per situar-nos a dalt.

Vas fer 17 gols la temporada passada a Segona B, et marques una xifra de gols amb el Girona?

No sóc de marcar-me un sostre de gols sinó que m'agrada anar a poc a poc, espero fer molts gols amb el Girona, amb l'Espanyol B vaig ser pitxitxi de la Segona B però no vull marcar-me fites personals perquè prioritzo el bé del col·lectiu.