Urko Vera mai ha amagat la seva admiració pel Girona de Pablo Machín. Fa dos anys, reconeixia obertament que tenia ganes de veure l´equip blanc-i-vermell a Primera, un ascens que es va esfumar pel fatídic gol del Lugo als últims minuts del darrer partit. Ahir, no es va tornar a mossegar la llengua per deixar anar algun elogi cap al conjunt català, proper rival del Mirandés. «El Girona és un dels millors equips d´aquesta Lliga i si no ens ho posa igual de difícil que el Rayo, ho farà encara més», deia en roda de premsa. Tot i això, el de Barakaldo confia cegament en els seus companys. «Igual que dic que és un gran equip, nosaltres a casa podem guanyar qualsevol. És més, hem de guanyar, guanyar i gua­nyar», va dir.

No li falta raó, a Urko Vera, i més tenint en compte que el Mirandés segueix instal·lat en posicions de descens tot i aconseguir el passat diumenge la seva primera victòria a domicili de tota la temporada. «Ens vam treure una espina després de tant de temps sense gua­nyar. Ens hem adonat que som un bon equip i que podem guanyar qualsevol rival. Ara hi ha un aire diferent al vestidor. Era molt important sumar els tres punts i, més, remuntant un marcador advers».

El basc també va dir estar molt «content» per haver marcat després de dos mesos sense fer-ho i per anotar el seu primer gol amb la samarreta del Mirandés en la seva segona etapa al club d´Anduva: «En tenia moltes ganes. A més, el vaig poder celebrar amb l´afició que havia vingut a animar-nos. És l´hòstia notar el seu suport».

Només dues baixes

Amb una doble sessió de treball, el Mirandés va continuar preparant ahir la visita del Girona de dissabte a Anduva. Per a aquest partit, el tècnic Javier Álvarez de los Mozos només té dues baixes confirmades. Una, la del defensa Carlos Moreno per sanció; l´altra, la del davanter Alain Oyarzun, que encara la recta final de la recuperació de la greu lesió al genoll que va patir el passat estiu i que l´ha mantingut allunyat dels terrenys de joc fins ara.