Pep Lluís Martí ha comparegut aquest migdia a la sala de premsa de Montilivi per protagonitzar una roda de premsa virtual. L'actualitat del seu equip i del partit de demà al camp de l'Elx han sigut els temes a tractar, però el tècnic també ha tingut paraules de suport cap a Juan Carlos Unzué. El seu predecessor al càrrec ha anunciat avui mateix que pateix ELA. "M'agradaria enviar-li un missatge d'ànim cap a ell i la seva família. El que li ha passat ens ha de donar més forces per aconseguir l'objectiu perquè l'ascens també seria en part responsabilitat seva".

Ha deixat ben clar que l'equip "està preparat" per competir malgrat haver jugat dos partits en només sis dies i que, al mateix temps, els jugadors "són conscients que s'ha d'anar a guanyar" al camp de l'Elx. "Ara estem més necessitats i aquest equip en moments així sempre dona la cara. Ens toca fer un pas endavant".

Ha dit estar "encara més convençut" de les opcions d'ascens a Primera tot i haver cedit dos empats a res contra Las Palmas i el cuer Racing, al mateix temps que ha destacat la importància de la cita de demà al Martínez Valero. "Abans de tornar a la lliga vam dir que ens esperaven onze finals. El marge d'error és mínim i és evident que tots els partits que ens queden són finals. Aquest contra l'Elx sobretot, perquè és l'immediat".

Ha destacat la "verticalitat" del rival de demà, afirmant que "tenir la possessió" i no regalar la pilota pot ser la millor arma per sumar els tres punts. La principal novetat a la convocatòria és l'aparició de Joaquín Zeballos. L'uruguaià està del tot recuperat de les molèsties musculars que li han impedit jugar les últimes dues jornades i demà podria debutar. "Li hem de donar temps, però si juga segur que ens aportarà molt".