Pep Lluís Martí no es retrobarà amb el Girona el pròxim diumenge 7 de febrer. L'exentrenador dels gironins va ser destituït ahir del Leganés, el club que va fitxar-lo amb l'objectiu de tornar als madrilenys a Primera Divisió després de ser acomiadat de Montilivi. De la mateixa manera que va passar-li a Girona, els números del que fins ara era el seu equip són insuficients per assegurar l'ascens. I és que el Leganés marca el play-off des de la sisena posició amb 34 punts. Li queden força lluny -a 11 punts- les dues primeres places que les regenten l'Espanyol i el Mallorca, els altres dos equips que van descendir la passada temporada.

La decisió arriba després que els madrilenys perdessin al camp del Las Palmas (2-1) i encadenessin una ratxa de 5 partits sense conèixer la victòria, 4 dels quals a domicili. «El club agraeix tant a Pep Lluíss Martí com al seu cos tècnic format per Fabián Rivero, Moisès del Clot i José Manuel Ramón García Monchi la seva gran professionalitat, treball i compromís i els desitja la millor de les sorts en el futur. El seu substitut es comunicarà pròximament», explicava el Leganés en un comunicat.

L'entrenador balear ha dirigit als madrilenys en 21 partits de Lliga amb 10 victòries, 4 empats i 7 derrotes. A més, va arribar fins als setzens de final de la Copa del Rei caient contra el Sevilla per la mínima (0-1).

Martí no guarda gaires bones experiències des que va iniciar la seva carrera com a entrenador a Segona A. Va ser acomiadat del Tenerife en el seu tercer curs al club, el Dépor va decidir non renovar-lo un cop perdut l'ascens i el Girona rellevar-lo per Francisco abans del play-off.