Absent des que es va lesionar al camp del Sabadell, Samu Sáiz, va reaparèixer dissabte passat uns minuts contra el Tenerife. El madrileny havia forçat per ser a la convocatòria contra el Saragossa però una petita recaiguda va ajornar la reparició un parell de setmanes més. Amb el play-off a l'horitzó, Samu Sáiz té «ganes d'entrar i d'ajudar l'equip» en aquest moment tan dolç i engrescador de temporada. La ratxa de l'equip (17 de 24 punts) ha impulsat l'equip fins a les posicions de promoció. Una situació idíl·lica i inimaginable fa poques setmanes que l'equip viu i gaudeix amb prudència. Per tot plegat, Samu Sáiz convida tothom a no celebrar absolutament res. «Arribem en un gran moment però no hem aconseguit res. Ho tenim clar», deixa clar Samu Sáiz.

El 10 blanc-i-vermell considera que un dels motius de la reacció de l'equip ha estat el canvi de sistema. «El míster va canviar-lo i ha anat bé. La gent està compromesa i més centrada en el que volem. El sistema ens ha ajudat a tots a oferir una millor versió. Els laterals que abans podien patir més, ara, de carrilers, aporten molt i estan en molt bona forma, com Gumbau i tothom».

Samu Sáiz considera que el Girona no ha de tenir pressió malgrat haver saltat al sisè lloc. «Competim contra equips molt poderosos amb grans jugadors que han estat a dalt tota la temporada. Nosaltres anem a poc a poc, sense il·lusionar-nos gaire perquè de seguida t'ho poden treure», recorda. En aquest sentit, el madrileny ha reconegut que malgrat que «s'ha d'anar partit a partit», tant ell com els seus companys tenen controlat el calendari de l'equip i de tots els rivals. «És veritat que tothom sap els partits que ens queden i els dels rivals. Me'ls sé jo i els companys també. Si ho vius de veritat, et fixes en tot. És important perquè és molt bonic ser en un play-off i és bo saber-ho», confessa.