Arnau Martínez i Ricard Artero figuren a la llista de convocats de la selecció espanyola sub19 que ha donat aquesta tarda Santi Denia. El migcampista bisbalenc s'ha perdut els darrers partits amb el primer equip i el filial per malaltia però ja comença a entrenar-se i serà a la convocatòria. La cita és a Alacant a partir de diumenge per disputar la ronda Èlit de l'Europeu sub19. Espanya disputarà dos partits contra Àustria (dia 23) i Dinamarca (dia 29) que, si el club no arriba a un acord amb la Federació, els faran perdre el partit al camp de l'Almeria del diumenge dia 27.

Arnau havia estat inclòs a la prellista per la selecció sub21 però finalment s'ha quedat a la sub19, on ja és un clàssic. Qui també era a la prellista de Luis de la Fuente per a la sub21 és Álex Baena, que demà sabrà si finalment entra a la convocatòria per enfrontar-se a Lituània a Talavera (dia 25) i a Eslovàquia a domicili (dia 29). Si figura a la llista final, Baena també es perdrà el partit a Almeria.

Per la seva banda, el juvenil Joel Roca ha estat cridat per disputar tres partits (Estònia, Bèlgica i Bòsnia) a Bijeljina de la ronda Èlit de la classificació per l'Europeu de la categoria.