Segueix-nos a les xarxes socials:

Míchel: "El millor del partit és el punt"

El tècnic admet el mal partit del Girona contra el cuer i reconeix la superioritat d'un Almería que ha merescut guanyar

Míchel: "El millor del partit és el punt"EFE/Carlos Barba

EL PUNT

La millor notícia del partit és el punt. Tothom està d'acord que l'Almeria ha estat més bé i ha merescut més. Hem tingut la sort que no ens han fet el gol que mereixien. Sabíem la dificultat de l'Almeria i ha faltat treure la nostra millor versió col·lectiva.

POCA PRODUCCIÓ OFENSIVA

"No hem tingut punts de rematada. No hem viatjat junts i això fa que tot depengui molt de les individualitats. Havíem treballat la pressió i defensar el joc directe. Volíem enfonsar els seus extrems Arribas i Embarba perquè no ens fessin mal. No ens ha sortitres. Hem fet cinc xuts, ben pocs entre pals i ells vint. No hem tingut opcions de sumar cap punt".

MALA VERSIÓ

"Ni hem estat un equip compacte ni res. Hem estat llargs i pressionant a destemps. Ens ha costat ajuntar-nos. Anàvem sempre a contracorrent. A la mitja part els he dit que veia l'equip llarg i que ells per dins ens superaven... Hi havia massa moments d'un contra Ivan Martín amb Lopy. Ha faltat mentalitat col·lectiva defensiva. Hem estat molt accelerats".

GESTIÓ DE MINUTS

A Tsygankov no l'he vist amb un ritme de competició bo. Solís ha fet un gran partit, tenia ritme i m'he estimat més que entrés ell abans que Yangel. Amb Savinho hem de tocar ferro perquè és important i des del dia de l'Atlètic que no s'entrenava. Diu que no té males sensacions. Juanpei Arnauhan fet un gran partit. Tenim Portu i Solís també. Són bones notícies. No tinc por de les dues competicions. Avui hem fet un mal partit futbolístic, no pas físic. Estic content pel resultat, no pel rendiment."

Prem per veure més contingut per a tu