Míchel: "El millor del partit és el punt"

El tècnic admet el mal partit del Girona contra el cuer i reconeix la superioritat d'un Almería que ha merescut guanyar

Míchel es lamenta durant el partit

Míchel es lamenta durant el partit / EFE/Carlos Barba

Marc Brugués

Marc Brugués

EL PUNT

La millor notícia del partit és el punt. Tothom està d'acord que l'Almeria ha estat més bé i ha merescut més. Hem tingut la sort que no ens han fet el gol que mereixien. Sabíem la dificultat de l'Almeria i ha faltat treure la nostra millor versió col·lectiva.

POCA PRODUCCIÓ OFENSIVA

"No hem tingut punts de rematada. No hem viatjat junts i això fa que tot depengui molt de les individualitats. Havíem treballat la pressió i defensar el joc directe. Volíem enfonsar els seus extrems Arribas i Embarba perquè no ens fessin mal. No ens ha sortit res. Hem fet cinc xuts, ben pocs entre pals i ells vint. No hem tingut opcions de sumar cap punt".

MALA VERSIÓ

"Ni hem estat un equip compacte ni res. Hem estat llargs i pressionant a destemps. Ens ha costat ajuntar-nos. Anàvem sempre a contracorrent. A la mitja part els he dit que veia l'equip llarg i que ells per dins ens superaven... Hi havia massa moments d'un contra Ivan Martín amb Lopy. Ha faltat mentalitat col·lectiva defensiva. Hem estat molt accelerats".

GESTIÓ DE MINUTS

A Tsygankov no l'he vist amb un ritme de competició bo. Solís ha fet un gran partit, tenia ritme i m'he estimat més que entrés ell abans que Yangel. Amb Savinho hem de tocar ferro perquè és important i des del dia de l'Atlètic que no s'entrenava. Diu que no té males sensacions. Juanpe i Arnau han fet un gran partit. Tenim Portu i Solís també. Són bones notícies. No tinc por de les dues competicions. Avui hem fet un mal partit futbolístic, no pas físic. Estic content pel resultat, no pel rendiment."