Míchel Sánchez: "La baixa d'Aleix és important, però traurem una bona alineació"

Èric Garcia té complicat participar en la visita del Sevilla a Montilivi

Míchel aplaudeix durant un partit a l'estadi

Míchel aplaudeix durant un partit a l'estadi / Marc Martí Font

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Míchel Sánchez, l'entrenador del líder de la Lliga, rumia quina defensa utilitzarà en la visita del Sevilla a Montilivi. Absent David López, lesionat, el retorn d'Èric Garcia no està clar. Antal, després del seu bon paper, agafa opcions, tot i que tampoc es pot descartar la presència de Juanpe o Arnau a l'eix defensiu. Ambdós seran dubte fins al darrer moment. Al mig del camp no hi serà Aleix Garcia, sancionat. El Girona també té les baixes de VillaJastin i Roca; recupera Borja Artero i convocarà Monjonell a banda del central hongarès.

ESTAT DE LA PLANTILLA

"Han passat dos-tres dies i tenim molts dubtes. Ja ho veurem. És possible que Èric no jugui, com David i Toni. La resta, hem d'esperar. Però Juanpe i Arnau han fet part de l'entrenament i Borja, Jastin i Artero, també. Borja i Artero poden entrar, també; Jastin no".

RELLISCADA A ALMERIA

"Estem fent una temporada històrica i no passa res per fer un mal partit. No crec que el nostre sostre sigui el del Reial Madrid, Barça o Atlètic de Madrid. Hem de saber quin equip som. El rival pot ser millor, com ho va ser l'Almeria".

ALEIX GARCIA I KEBE

"Si fitxarem o no, és una pregunta per Quique Cárcel. Kebe necessita jugar, perquè pensem que li falta ritme de competició. Espero que jugui i torni amb molts minuts al damunt. Tenim jugadors per cobrir Aleix, cap problema. Yangel està bé, Solís Iván també, i Pablo Torre pot jugar al mig del camp. La baixa d'Aleix és important perquè ho ha jugat tot, però estem tranquils perquè traurem una bona alineació".

SEVILLA

"És un equip gran. Han tingut tres entrenadors i Quique està intentant que practiquin el seu joc. No és fàcil. Són més curts en defensa, perquè s'han ajuntat. Serà complicat, tenen jugadors d'un nivell top. Ocampos està participant com a davanter, que és una cosa nova per ell. Es mou molt, és més complicat de fixar. Tinc la sensació que vindran amb tres centrals, a la banda tenen un nivell alt, amb JuanluNavas o Pedrosa. Haurem de fer la nostra millor versió, com sempre. Necessitem a l'afició i si volem continuar a dalt, hem de sumar de tres en tres".

DIFERÈNCIA DE PUNTS

"El Sevilla no està fent una bona temporada, amb tants canvis. Quan les coses no surten bé, l'equip perd la confiança, i per això estan pel darrere".

GESTIÓ DEL CALENDARI

"És veritat que el GPS ens dona molta informació i tot té la seva càrrega. En aquest sentit, és fàcil. Els preparadors físics controlen els jugadors. El més important és que no tinc un dia sencer per treballar l'aspecte tàctic. Nosaltres ho farem abans del partit. Això està bé per preparar-nos per anar a Europa, perquè tindríem partits cada tres dies".

RÈCORDS

"La setmana acaba el diumenge. Per fer història i superar la millor puntuació a Primera, és important demà. No pensem en res que no sigui el partit".

ANTAL

"Ha d'anar pas a pas, però és un futbolista que ja va fer la pretemporada amb nosaltres. Pensem que té molt futur, però ha de continuar treballant i millorar en tot. Disposa d'una bona mentalitat i estem encantats del partit que va fer en la Copa. Contra el Sevilla anirà convocat, com Monjonell i Artero".

TREBALL PREVI

"Hem estudiat tres situacions: la nostra idea, com estan els jugadors (per cansament) i el Sevilla. A partir d'aquí, decidim com jugar".

SOLÍS

"Ens donarà molt al club i està preparat per jugar. Té una gran personalitat i, de mica en mica, està fent les coses molt bé. És una realitat per a nosaltres. Està encantat, feliç. I el grup és molt bo".