El Girona dorm amb deu punts de coixí respecte al cinquè

La derrota de l'Athletic al Bernabéu (2-0) deixa els bascos a nou punts a l'espera del que faci demà l'Atlètic a Vila-real

Tsygankov i Dovbyk, aquesta tarda contra el Betis

Tsygankov i Dovbyk, aquesta tarda contra el Betis / Aniol Resclosa

Marc Brugués

Marc Brugués

La victòria d'aquesta tarda a Montilivi contra el Betis (3-2) ha impulsat les aspiracions de Champions League del Girona. El gol d'Stuani ha donat tres punts d'or als gironins, que han vist com aquest vespre el Madrid els feia un favor i derrotava l'Athletic Club al Bernabéu (2-0). D'aquesta manera, els bascos s'allunyen a nou punts d'un Girona que ha dormit amb deu de coixí respecte al cinquè l'Atlètic de Madrid. En aquest sentit, el conjunt matalasser juga demà al vespre (21:00) el seu partit al camp del Vila-real. Una victòria dels de la Plana permetria al Girona mantenir a ratxa els madrilenys a deu punts, mentre que l'empat o la derrota faria que la distància amb el cinquè fos de nou. Els de Míchel van començar la jornada amb set punts d'avantatge. 

Rodrygo, vigilat per Galarreta i Lekue

Rodrygo, vigilat per Galarreta i Lekue / M.G. Jiménez/Ap

Ara la competició s'atura arran de la disputa de la final de la Copa del Rei entre Athletic Club i Mallorca i no es reprendrà fins d'aquí a dos caps de setmana amb la visita del Girona al Metropolitano contra l'Atlètic. Fer saltar la banca allà, suposaria, ara sí, el pas gairebé definitiu cap a la Champions.