L'Ajuntament ha decidit situar aquesta gran escultura en 'un altre punt emblemàtic de la ciutat', segons ha dit l'alcaldessa, Anna Pagans, i la col·locaran a la plaça de la Devesa, a la rotonda que dóna inici a la ronda Ferran Puig. D'altra banda, Adif ja ha començat els treballs de cimentació d'aquesta rotonda perquè s'hi pugui posar l'estàtua.

La cimentació estarà formada por una base massissa de formigó de 30 cm d'espessor i una planta rectangular de 5,65x3,55 metres sobre la qual es col·locarà una xapa metàl·lica, facilitada per l'autor de l'obra. De forma prèvia a la realització d'aquests treballs, s'ha fet una caracterització de l'escultura i dels seus ciments amb l'objectiu de fer posteriorment quan es faci el trasllat es pugui garantir la integritat de l'escultura.

Els operaris ara estan treballant també en desmuntar l'escultura a la plaça d'Europa i portar les peces de manera ordenada a un magatzem municipal, segons ha explicat l'alcaldessa. Un cop hagin acabat els treballs de cimentació de la rotonda de la Devesa, es traslladarà l'obra usant maquinària especialitzada i amb la supervisió i coordinació dels tècnics d'Adif, l'ajuntament i el mateix autor que s'encarrega dels detalls tècnics del desmuntatge.

Tant la rotonda de la plaça d'Europa com la benzinera que estava a tocar seran la zona del centre de la ciutat que primer notarà l'afectació. De fet, la benzinera ja està tancada i desmuntada en part i la rotonda ha estat excavada i només queda treure l'escultura, que s'ha de desmuntar molt a poc a poc i peça per peça.