L'enderroc de la façana de l'antic mercat de Santa Eugènia ha començat aquest matí i ha suposat algunes alteracions en el trànsit de la zona. Aquests treballs estan inclosos en el Pla de Barris de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla i està previst que en l'espai alliberat amb l'enderroc s'hi faci un bloc de pisos, un centre de dia per a la gent gran i una plaça pública de 770 m². En els darrers mesos ja s'havien fet treballs a l'interior del recinte per desmantellar totes les estructures metàl·liques que encara quedaven i també la coberta i d'altres elements que encara hi havia a l'interior del mercat, situat al carrer Santa Eugènia.

Les restriccions de trànsit estan previstes fins al dimecres dia 27 i afectaran el trànsit pel carrer Santa Eugènia, sentit Girona, ja que els vehicles es desviaran pels carrers Bassegoda, Maçana i Guilleries fins a tornar al cap de 150 metres al mateix carrer Santa Eugènia. Per tant, només un dels dos sentits d'aquest carrer es veurà afectat. Aquesta modificació requereix invertir el trànsit en un tram del carrer Maçana.

L'obra també crearà afectacions en la circulació de busos urbans. La L3 que fa el sector de Santa Eugènia mantindrà les parades i el recorregut habitual des de dos quarts de vuit del matí i fins a les set de la tarda. Ara bé, des d'aquesta hora fins al matí, la parada que hi ha a la vorera del mercat quedarà anul·lada i serà substituïda per una de provisional al carrer Santa Eugènia número 65.